socialmedia socialmedia socialmedia
  • 1_header standaard naj 2023 5.jpg
  • 1_header standaard naj 2023 4.jpg
  • 1_header standaard naj 2023.jpg
  • 1_header dickhofmode voorjaar 17 6 - kopie.jpg
  • 1_header standaard naj 2023 1.jpg
  • 1_header standaard naj 2023 3.jpg
  • 1_header standaard naj 2023 2.jpg

Sommerman bij Dickhof mode Oldebroek


Als producent én een succesvol handelsbedrijf is Sommerman vooral bijzonder sterk in specifieke marktsegmenten.

Prachtige materialen, hoogwaardig vakmanschap en attractieve mode voor de 40+ vrouw die ook nog eens perfect passen. Daarnaast de juiste prijzen in het midden segment, gecombineerd met een overtuigend imago - het succesrecept voor een snel groeiend, economisch gezond en internationaal opererend bedrijf.

Daarbij rusten we niet op onze lauweren, maar zijn continue bezig met de het ontwikkelen van innovatie ideeën. Ons doel is duidelijk: we willen dat Sommerman ook in de toekomst één van de beste en belangrijkste aanbieders is binnen de internationale mode branche.

Sommerman staat voor modern, vrouwelijk en joie de vivre. Wij creëren mode voor vrouwen die, nú nog meer dan in het verleden, op zoek zijn naar moderne combi's en jassen met een optimale pasvorm en een hoge kwaliteit.

Getrouw ons motto ‘Omdat iedere dag bijzonder is’ staat het merk Sommerman voor de beleving van alle kleine, maar o zo bijzondere momenten in ons alledaags leven. Door de fantastische combineerbaarheid van onze blazer- en coordinates-collectie, met 14 wisselende kleurenthema’s per jaar, is er een passende outfit voor elke dag. Daarmee geeft Sommerman elke vrouw de speelruimte die zij willen, waarbij zij met hun outfit uitdrukking geven hoe zij in het leven staan. Sommerman komt tegemoet aan vrouwen in hun alledaagse bestaan en stimuleert hen tot een positieve attitude in het leven. 


Webshop

Ga nu naar de webshop!