socialmedia socialmedia socialmedia
  • 1_header standaard naj 2023 5.jpg
  • 1_header standaard naj 2023 4.jpg
  • 1_header standaard naj 2023.jpg
  • 1_header dickhofmode voorjaar 17 6 - kopie.jpg
  • 1_header standaard naj 2023 1.jpg
  • 1_header standaard naj 2023 3.jpg
  • 1_header standaard naj 2023 2.jpg

Dickhof mode

Dickhof mode is een damesmodezaak welke is ontstaan uit het familiebedrijf, C&H familiemode. In 1959 is het bedrijf opgericht en vanaf 1989 is dit bedrijf verder gegaan in Dickhof mode en van de Schootbrugge mannenmode.

Mode van sportief en casual tot klassiek en gekleed, bij ons vind u dat alles onder 1 dak, voor elke leeftijd kun je bij Dickhof Mode slagen. Jonge volwassen meiden kunnen te kust en keur met o.a. de merken van Esqualo en Soyaconcept en als broekenmerk Red Button. Ook is er veel keus in de iets nettere maar toch vlotte mode van o.a. Street One, Dreamstar, Enjoy en Fransa.  Kleding die het vrouwelijk model goed doet uitkomen en elke vrouw doet stralen!  Sportief tot gekleed, voor elke gelegenheid is er keus. Met een goede pasvorm en up to date met de hedendaagse mode en trends. 

Wilt u graag gekleed voor de dag komen met goed zittende kleding van uitstekende kwaliteit, dan kiest u voor de merken als, Batida, Tence, Jufrouw Jansen.  Mode ivoor speciale gelegenheden. Voor de vrouw die trendy mode te vooruitstrevend vindt maar toch modieus gekleed wil gaan hebben wij de klassieke merken Rabe, Sommerman en Lebek met als broeken Anna Montana en Gafair.

Daarnaast hebben we ieder seizoen een prachtige outdoor collectie met Jassen van District, Lebek, Smash Lemon en Soya concepts.

Wilt u deze belevenis zelf ervaren? Wij staan graag voor u klaar met een eerlijk advies en een grote passie voor mode, want daar draait het natuurlijk om!  Wij zijn makkelijk met de auto te bereiken en hebben ruim voldoende gratis parkeermogelijkheden in de buurt van de zaak

Webshop

Ga nu naar de webshop!